checklist cantik

9:15 am

Image result for tips kekal cantik

hai . assalamualaikum ! pada pagi isnin yang hening ni .. hujan-hujan gitu .. alhamdulillah ..

my badan still sakit-sakit lagi .. bangun pagi dengan sakit perut yang entah kenapa and otot-otot badan yang still terkejut sebab tak pernah main tarik tali , futsal and bola jaring .. haha . sabar la nak ..

so , kelas hari ni pukul 4 petang nanti .. sooooooo .. i would like to share to all my beloved readerssssss ... tentang checklist yang aisyah buat sendiri .. based on my experience .. okey ?

boleh nampak tak tulisan , hari mendung gelap sikit ..
i think mesti ada yang tak berapa setuju yang "jangan banyak fikir" kan ? do i care ?? hahaha . korang perasan tak kebanyakannya isteri akan nampak lebih tua dari suami ? sebab apa ? sebab si isteri tu berfikir lebih dari suami dalam semua bidang .. 
so disini aisyah nak tekankan , kita as perempuan , tak payah nak fikir lebih-lebih , biar je , sebab tu tugas pihak lelaki sebenarnya .. hahaha . teruk tak ? peduli pulak aku .. hahaha .

okey lah , need to go .. any bantahan , boleh la tinggalkan komen kat bawah .. tq ..





You Might Also Like

7 COMMENT HERE

  1. salam bw Aisyah...
    Kan kenapa la isteri selalu nmpk tua dari isteri...
    Take note checklist cantik Aisyah ni... boleh je buat tapi tak semua hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam .. hahahaha . thanks ..

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. Ju bw dekat sni.. =D
    btl tu, byk fikir effect wajah.. bole fikir tp jan tlalu mkksa diri =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha . yup . jgn over thinking ..

      Delete
  3. Aduh berat nye tugas laki gitu ==
    Bantah boleh??

    ReplyDelete